Цех за метали

Цех за производство на метални изделия

В промишлената зона на ж.к. „Владислав Варненчик” „Кондор-Комерс” ЕООД разполага с цех за производство на метални изделия, който се простира на площ над 1000 кв. м. Цехът е оборудван с машини за студена обработка на метали и апаратура за елетрозаваряване. Тук се произвеждат набор от метални изделия по заявка, проект и размери на клиента – метални врати, парапети, стопери за паркоместа, огради, капаци, стълби и др.

Блиндирани входни врати

В Цеха за Метали се произвеждат и елементите за блиндираните входни врати, които дружеството предлага на своите клиенти. От масивна метална конструкция се произвеждат касите и крилата на вратите. След това тази конструкция се облича във фурнировани MDF кори с разнообразие от шарки. Корите се обработват с лак на водна основа, който също се предлага в различни разцветки. Вратите са с четиристранно заключване и италиански обков. Предлагат висока степен на защита от външно посегателство като в същото време представляват елегантен завършек на цялостната визия на вашето жилище.

Метални конструкции

Тук се произвеждат и различни елементи на метални конструкции – покривни, оградни и др. Изработват се по проект навесни системи и се монтират на място от нашите специалисти – монтажници.

Парапети и огради

„Кондор-Комерс” ЕООД разполага с над 4500 кв. м собствени производствени помещения, в които изработва богато разнообразие от изделия за дома, офиса и градината. Работи се индивидуално с всеки клиент, за да се посрещнат напълно неговите нужди и да се изпълни точно неговото задание.