Цех PVC и Алуминий

Цех за изработка на прозорци и врати от алуминиеви и PVC профили

Едно от производствените звена на дружеството е напълно оборудван цех за изработка на прозорци и врати от алуминиеви и PVC профили. В него специалистите на „Кондор-Комерс” ЕООД вече повече от 10 години произвеждат висококачествени изделия в разнообразие от размери и цветове.

Алуминиеви профили

Алуминиевите профили се закупуват от български представители на европейски производители с високо качество. Гаранцията на всички изработени изделия е 2 години. В тази гама от продукти, можем да предложим различни варианти на прозорци, врати – за външна и вътрешна употреба, преградни стени за мокри и сухи помещения, остъкления на тераси и преддверия, беседки и зимни градини. Профилите се предлагат в разнообразие от разцветки. Всички изделия се произвеждат по индивидуален размер за отделна поръчка.

„Кондор-Комерс” ЕООД е официален вносител и представител на LB Profile GmbH

„Кондор-Комерс” ЕООД е официален вносител и представител за България на немския производител на PVC профили за прозорци LB Profile GmbH. Произведени в град Хербстайн, Германия, профилите са с изключително високи качествени показатели. Стандартно се използва петкамерен профил в бял цвят, който предлага оптимален баланс между цена и качествена защита на помещенията от външни въздействия. Производителят предлага възможност за избор на оцветяване на профилите. Прозорците се завършват със стъклопакети с дебелина 24 мм, които по желание на клиента могат да бъдат произведени от нискоемисионно и светлоотразително стъкло.

Изработка и монтаж на висококачествени изделия от PVC профили

От PVC профили предприятието предлага изработка и монтаж на прозорци, балконски врати, вратопрозорци, врати за вътрешна и външна употреба, остъкления на тераси и преддверия, изграждане на беседки, зимни градини и др. Всички изделия се произвеждат по индивидуален размер и се монтират на място от нашите специалисти.

„Кондор-Комерс” ЕООД разполага с над 4500 кв. м собствени производствени помещения, в които изработва богато разнообразие от изделия за дома, офиса и градината. Работи се индивидуално с всеки клиент, за да се посрещнат напълно неговите нужди и да се изпълни точно неговото задание.