Обекти в строеж

Жилищна сграда: ул. „Атанас Манолов ” № 7

„Кондор-Комерс“ ЕООД започва строежа на нова жилищна сграда. Предстоящо откриване на строителна площадка. Обектът се намира в изключително атрактивен и развиващ се район, на няколко крачки от един от най-големите търговски центрове в града и централната автогара.

Сградата е шестетажна и се състои от общо дванадесет апартамента, партер с паркоместа и гаражи и сутерен. Проектирани са просторни и слънчеви жилища, отговарящи напълно на изискванията на съвременните клиенти. Завършването на обектите е до ключ, включва подови настилки и напълно обзаведени санитарни помещения.

РЗП: 1 157 кв. м.
Апартаменти: 12 бр.
Гаражи: 2 бр.
Паркоместа: 9 бр.
Дата на започване: септември 2018 г.
Дата на завършване:

Жилищна сграда: ул. „Люляк” №4А

Най-новият проект на „Кондор-Комерс” ЕООД, пететажна жилищна сграда с разгъната застроена площ от 1 617 кв. м., е разположен в гр. Варна, малко над стадион „Спартак”. Местоположението е изключително атрактивно. В близост до новостроящата се сграда се намират търговски център и спортен комплекс с възможности за практикуване на различни видове спорт. Районът е осигурен от гледна точка на детски градини и училища. В същото време парцелът е достатъчно отдалечен от основните, шумни и натоварени пътни артерии в града.

Сградата е с лице на две улици, което прави жилищата в нея открити и слънчеви, с просторна и приятна гледка. Осигурен е необходимият брой места за паркиране. Предлагат се различни варианти – гаражи, паркоместа в сутерена на сградата и паркоместа във вътрешния двор.

РЗП: 1 617 кв. м.
Апартаменти: 16 бр.
Гаражи: 5 бр.
Паркоместа: 13 бр.
Дата на започване: Декември 2015 г.
Дата на завършване: 2018 г.