Обекти в строеж

Жилищен комплекс Вятърна мелница

През 2020 година „Кондор-Комерс” ЕООД планира да започне работа по нов изключително интересен и амбициозен проект. Парцелът се намира в град Варна – достъпна и комуникативна локация, позната на всеки жител на града. Проектът включва изграждането на жилищен комплекс от две сгради и реставрация на знаков за Варна обект – Вятърна мелница.

В двете тела на комплекса са проектирани просторни и функционални три- и четиристайни жилища с панорамен южен изглед. Всички обекти в сградите са с възможност за избор на степен на завършеност – „до ключ” или „БДС”. Комплексът включва още и подземен паркинг.

Очаквайте атрактивни ценови предложения и специални отстъпки при включване на етап „Разрешение за строеж”.

  • Панорамен южен изглед
  • Просторни и функционални жилища
  • Достъпна и комуникативна локация
  • Степен на завършеност –  „БДС“ или „до ключ“ – по избор на клиента

Жилищна сграда: ул. „Роза ” № 22А

През юли 2019 г. „Кондор-Комерс“ започва строителство на шестетажна жилищна сграда в гр. Варна, ул. „Роза“ №22А. Парцелът е разположжен в един от най-прогресивно развиващите се райони на града. В близост до сградата се намират детска градина, основно училище, а също така и една от елитните гимназии във Варна. В района може да откриете търговски център, спортен комплекс, разнообразие от магазини и всичко необходимо в ежедневието.

Апартаментите в сградата са с изложение изток и запад, което гарантира осветеност през целия ден. Завършването е до ключ с качество, гарантирано от дългогодишния опит на предприятието в областта на жилищното строителство. Осигурени са необходимият брой места за паркиране с възможност за избор – в сутерена на сградата или във вътрешния двор.

РЗП: 1207 кв. м.
Апартаменти: 11 бр.
Магазин: 1 бр.
Паркоместа: 12 бр.
Дата на започване: юли 2019 г.
Дата на завършване: декември 2020 г.