Обекти в строеж

Жилищен комплекс Вятърна мелница

В началото на 2019 година „Кондор-Комерс” ЕООД планира да започне работа по нов изключително интересен и амбициозен проект. Парцелът се намира в град Варна – достъпна и комуникативна локация, позната на всеки жител на града. Проектът включва изграждането на жилищен комплекс от две сгради и реставрация на знаков за Варна обект – Вятърна мелница.

В двете тела на комплекса са проектирани просторни и функционални три- и четиристайни жилища с панорамен южен изглед. Всички обекти в сградите са с възможност за избор на степен на завършеност – „до ключ” или „БДС”. Комплексът включва още и подземен паркинг.

Очаквайте атрактивни ценови предложения и специални отстъпки при включване на етап „Разрешение за строеж”.

  • Панорамен южен изглед
  • Просторни и функционални жилища
  • Достъпна и комуникативна локация
  • Степен на завършеност –  „БДС“ или „до ключ“ – по избор на клиента

Жилищна сграда: ул. „Атанас Манолов ” № 7

„Кондор-Комерс“ ЕООД започва строежа на нова жилищна сграда. Предстоящо откриване на строителна площадка. Обектът се намира в изключително атрактивен и развиващ се район, на няколко крачки от един от най-големите търговски центрове в града и централната автогара.

Сградата е шестетажна и се състои от общо дванадесет апартамента, партер с паркоместа и гаражи и сутерен. Проектирани са просторни и слънчеви жилища, отговарящи напълно на изискванията на съвременните клиенти. Завършването на обектите е до ключ, включва подови настилки и напълно обзаведени санитарни помещения.

РЗП: 1 157 кв. м.
Апартаменти: 12 бр.
Гаражи: 2 бр.
Паркоместа: 9 бр.
Дата на започване: септември 2018 г.
Дата на завършване: